Kontakt

Headquarters of the project:

Office of Trentino con il Kossovo,

 

Address: Shtëpia e Kulturës, Rr "Enver Hadri"

30000, Pejë, Kosovo

 

Contact:

Tel: 039 434 174

E-mail: desk.kosovo@trentinobalcani.eu

Officein Plav ,

 

Address: Ulica Carsijska BB, Plav 84325

Montenegro.

 

Contact:

Tel: 051 255 310

E-mail: reg.center.ro@gmail.com

Human Resource

 

Project Manager in Kosovo

Elbert Krasniqi

Tel: 039 434 174

E-mail: desk.kosovo@trentinobalcani.eu

 

 

Project Manager in Montenegro

Almir Sutkovic

Tel: 051 255 310

E-mail: reg.center.ro@gmail.com

 

 

Technical Adviser

Maurizio Camin

Tel: 0039 046 1 260 397

E-mail: direzione@trentinobalcani.eu

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

"Ky publikim është prodhuar me ndihmën e Zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë. Përmbajtja e këtij publikimi është përgjegjësi e vetme e Trentino con il Kossovo dhe në asnjë mënyrë nuk pasqyron pikëpamjet e Zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë."

Projekt i financuar nga BE-ja dhe i menaxhuar nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë

Copyright © 2016 TCK (Trentino con il Kossovo). Të gjitha të drejtat e reservuara.

Privacy & Policy

Cookies

Harta e webit

Social Media

Publikimet